Leveringsinformatie

Onze levertijd

In principe hebben wij alle producten die op onze website staan op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 14:00 uur gedaan en voldaan zijn nog dezelfde dag versturen.

Verzending en facturering

Uw bestelling wordt verzonden en verzorgt door MyParcel / PostNL, deze hebben wij gekozen om de zorgvuldigheid waarmee zij omgaan met de pakketten. U kunt zelf kiezen voor de tenaamstelling, en eventueel een ander bezorgadres invullen. Let op; nadat door ons de factuur verstuurd is, is het niet meer mogelijk dat deze hoe dan ook gewijzigd wordt (naam, adres of intra-communautair).

Retourneren

BDB Diervoeding accepteert alle retourneringen behalve voedings- en apotheekmiddelen, vanwege redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne, als de verzegeling is verbroken.

  • Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
  • Retour zenden is gratis na overleg met BDB Diervoeding.
  • Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen.
  • Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.
  • Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.
  • Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

Voor producten die geschonden of gehavend zijn teruggestuurd, kunnen wij naar alle redelijkheid kosten in rekening brengen voor zover dit het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Heb je nog vragen over retourneren? Neem dan contact met ons op via info@diervoedingonline.nl

Verzendkosten

Voor bestellingen die verzonden worden, vragen wij € 7,95 als bijdrage in de verzendkosten. Voor leveringen in Nederland boven de € 50,00 rekenen wij geen verzendkosten. Voor leveringen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten altijd € 11,95.

Betaalwijzen

Op dit moment bieden wij de volgende betaalwijzen:

  • Veilig online via iDeal
  • (vooraf) via overboeking
  • Contant of PIN bij het ophalen van uw bestelling.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

 

Adres (ook voor retouren)
BDB Natuurlijke Diervoeding
Sniedersweide 9
7123AJ Aalten

Onze bankgegevens:
IBAN: NL03RBRB 8836 8257 88

BIC: RBRB NL21