Over Diervoeding Online

De specialist in natuurlijke diervoeding & vachtverzorging

Ons verhaal

Ons verhaal

In 1998 hebben Berry en Peter van Doorn, B.D.B. Natuurlijke Diervoeding & Vachtverzorging opgericht. Hun Schotse herdershond Demi had last van verschillende allergieën en de juiste voeding vinden, bleek nog niet zo makkelijk te zijn. Tijdens deze zoektocht naar de juiste voeding voor Demi spraken zij met verschillende leveranciers die hun producten wel via Berry en Peter zouden willen verkopen. Zo ontstond het idee om een webshop te beginnen met alleen de beste producten voor uw hond of kat. Heeft u een viervoeter die allergisch is of darm-, huid- of vachtproblemen heeft? Berry en Peter gaan op zoek naar een oplossing!

Zorg voor uw huisdier

Van vers vlees voeding tot de lekkerste snacks

De afgelopen 20 jaar is niet alleen onze kennis over natuurlijke voeding, maar ook ons assortiment enorm gegroeid. Naast vers vleesvoeding krijgt u bij ons nu ook droogvoer, de lekkerste snacks voor de gevoelige viervoeter en allerlei natuurlijke verzorgingsproducten, waaronder PH neutraal shampoos. 

Bekend bij therapeuten, osteopaten en dierenartsen

Door ons brede assortiment en persoonlijke benadering zijn wij inmiddels ook bekend bij verschillende specialisten in de omgeving Aalten én ver daarbuiten. Ook veel fokkers en trainers zijn fan van onze natuurlijke voeding en bevelen het vaak aan als nieuwe baasjes hun puppy of kitten komen ophalen. 

Met zorg geselecteerde producten

Ons huismerk versvlees voeding wordt gemaakt bij Darf in Barneveld, maar ook onze andere producten komen uitsluitend uit Nederland (of andere Europese landen). Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en weten wij precies welke ingrediënten voor onze producten worden gebruikt. Zo zit er in onze voeding geen geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn onze snacks grotendeels glutenvrij. 

Neem voor advies contact op

Voor vragen over onze natuurlijke voeding kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u bij ons langskomen in Aalten.  Berry en Peter ontvangen u graag om de beste optie voor uw huisdier te bespreken. Ook kunt u de voeding dan direct meenemen. Neem altijd even contact op voordat u langskomt.